HTML

Megéri-e a felsőoktatásban tanulni milliókért?

A blog ahhoz a témához szól hozzá hogy manapság megérie milliókat kifizetni a felsőoktatásban való részvételért! Válaszokat,véleményeket várva arra miylen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mit kapsz ma több mint fél millió forintért szemeszterenként?

2010.02.10. 15:12 william.smithy1

Ez az összeg is mindenkinek megrettentő lehet főleg hogy ez folymaatosan évről évre változik sajnos növekvő irányban!Az összeg amely a részvételt illeti manapság igen magasnak mondható és nem biztos hogy előnyökkel járhat a jövőt illetően!

Tapasztalataim szerint ez az összeg még kiegészülhet különböző rejtett költségekkel is amik mértéke szintén magasnak mondható.Hát nem vicc ez hogy ennyit fizet az ember és még különböző dolgokért is fizetnie kell?Miért nem mondják hogy legalább egy 10 milliós letétű bankszámlával rendelkezzek?

Várom az észrevételeket és hozzászolásokat ezzel kapcsoltban..........

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fizetos.blog.hu/api/trackback/id/tr751745825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása